• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2017

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Чотирнадцята сесія                                                                               VII скликання

від 21.12.17   № 927

Про припинення обласного центру
профілактики та боротьби із СНІДом
Житомирської обласної ради шляхом
приєднання до обласного наркологічного
диспансеру Житомирської обласної ради

Керуючись ст. ст. 43, 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. ст. 104-107 Цивільного кодексу України, з метою оптимізації бюджетних коштів, враховуючи пропозиції обласної державної адміністрації від 18.12.17 №6195/51/2-17, рекомендації постійних комісій обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від 13.12.17, з питань бюджету і комунальної власності від 18.12.17, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Припинити обласнийцентрпрофілактики та боротьби із СНІДом Житомирської обласної ради(адреса: м. Житомир, вул. Покровська, 28) шляхом приєднання до обласного наркологічного  диспансеру Житомирської обласної ради(адреса: Житомирський район,с. Зарічани).

2. Вважати правонаступникомобласного центру профілактики та боротьби із СНІДом Житомирської обласної радищодо майна, прав та обов’язків обласний наркологічний  диспансер Житомирської обласної ради.

3. Утворити комісію з припинення обласного центру профілактики та боротьби із СНІДом Житомирської обласної ради шляхом приєднання дообласного наркологічного диспансеру Житомирської обласної ради для проведення інвентаризації майна, складення передавального акта і здійснення інших заходів щодо припинення, згідно з додатком 1.

Місцезнаходження комісії з припиненняобласного центру профілактики та боротьби із СНІДом Житомирської обласної ради шляхом приєднання дообласного наркологічного диспансеру Житомирської обласної ради: м. Житомир, вул. Покровська, 28.

4. Передати правонаступнику – обласному наркологічному диспансеру Житомирської обласної ради, згідно з передавальним актом, майно, закріпивши його на праві оперативного управління, права та обов’язки обласного центру профілактики та боротьби із СНІДом Житомирської обласної ради.

5. Встановити порядок і строки припинення обласного центру профілактики та боротьби із СНІДом Житомирської обласної ради шляхом приєднання дообласного наркологічного  диспансеру Житомирської обласної ради, згідно з додатком 2.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

 

 

Голова обласної ради                                                                             В.В. Ширма

Додаток до рішення