• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2017

 


trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА
РІШЕННЯ

Чотирнадцята  сесія        VIІ скликання

від  21.12.17                      № 918    

Про надання у користування мисливських угідь громадській організації
«Всеукраїнське громадське об’єднання   «Альянс молодої сили»

        Керуючись статтями 21, 22 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», розглянувши подання  Державного  агентства  лісових  ресурсів  України від 11.10.17 № 03-11/7755-17,  погодження Житомирської обласної державної адміністрації від 12.09.17 № 4199/19/2-17, клопотання громадської організації «Всеукраїнське громадське об’єднання   «Альянс молодої сили» від 23.10.17 № 6, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів  від  14.12.17,  обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати у користування громадській організації «Всеукраїнське громадське об’єднання   «Альянс молодої сили» мисливські угіддя площею   5196,4 га в кварталах №№ 1-99 Левківського лісництва ДП «Житомирське лісове господарство» на території Левківської сільської ради Житомирського району  терміном на  25  років.

 2. Громадській організації  «Всеукраїнське громадське об’єднання   «Альянс молодої сили»:
 
2.1. Забезпечити упорядкування мисливських угідь, замовивши виготовлення проекту організації і розвитку мисливського господарства у спеціалізованій організації, яка має ліцензію на виконання даного виду робіт.

2.2. Укласти договір щодо умов ведення мисливського господарства з центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері лісового та мисливського господарства.

2.3. З метою регулювання відносин, визначення  розміру  та порядку  внесення плати за користування мисливськими  угіддями, укласти відповідні договори з власниками або користувачами земельних ділянок, на яких знаходяться ці угіддя.

2.4. Приступити до користування мисливськими угіддями лише після затвердження в установленому порядку проекту організації і розвитку мисливського господарства, укладення договору щодо умов ведення мисливського господарства.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів.

 

 

Голова обласної ради                                        В.В. Ширма