• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2018

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

П’ятнадцята сесія                                                                     VIIскликання

від 07.03.18 № 983

Про встановлення
орендної плати     

Відповідно до ст. ст. 43, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішення обласної ради від 15.12.11 № 333 “Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст області, та пропорції її розподілу”, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності від 02.03.18, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Встановити орендну плату у розмірі 1 грн на 2018 рік:

1.1. Житомирському обласному громадському об’єднанню інвалідів-підприємців “Рубікон” за користування приміщеннями загальною площею 265,5 кв. м, які перебувають на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходяться за адресою: м. Житомир, вул. Домбровського, 38.

1.2. Громадській спілці “Житомирська обласна федерація футболу” за користування приміщенням загальною площею 88,23 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 3/14.

1.3. Громадській організації “Житомирська обласна Спілка поляків України” за користування приміщеннями загальною площею 84,9 кв. м, які перебувають на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходяться за адресою: м. Житомир, вул. Театральна, 17/20.

1.4. Житомирському округу Міжнародної громадської організації “Козацтво Запорозьке” за користування приміщенням загальною площею  18,0 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Домбровського, 38.

1.5. Громадській організації “Берегиня Полісся” за користування приміщенням загальною площею 33,5 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Театральна, 17/20.

1.6. Громадській організації “Захист. Право. Турбота.” за користування приміщенням загальною площею 19,2 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 25.

1.7. Комунальному підприємству “Агенція з питань регіонального розвитку” Житомирської обласної ради за користування приміщенням загальною площею 73,16 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 12.

1.8. Релігійній організації “Релігійна громада Свято-Михайлівського кафедрального собору м. Житомира Житомирської єпархії Української православної церкви Київського патріархату” за користування приміщеннями загальною площею 1511,9 кв. м, які перебувають на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходяться за адресою: м. Житомир, вул. Київська, 12.

2. Встановити орендну плату у розмірі 1 грн комунальному підприємству “Еко-Сервіс” Житомирської обласної ради за користування приміщеннями загальними площами 10,2 кв. м та 80,5 кв. м, які перебувають на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходяться за адресами: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 12, та вул. М. Бердичівська, 25, з 01.02.18 по 31.12.18.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.           

    

Голова обласної ради                                                                         В.В. Ширма