• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2018

ВТРАТИЛО ЧИННІСТЬ згідно рішення обласної ради від 16.12.21 №352

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

П’ятнадцята  сесія                                                                               VII скликання

від 07.03.2018 № 973

Про внесення змін у рішення обласної ради
від 21.12.17  № 900 „Про затвердження
Положення про порядок управління об’єктами
спільної власності територіальних
громад сіл, селищ, міст області”

Відповідно до ст. ст. 43, 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 16 Закону України  „Основи законодавства України про охорону здоров'я”, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 27.12.17                                       № 1094 „Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я”, рекомендації постійних комісій обласної ради з питань охорони здоров’я,  соціального захисту населення та у справах ветеранів від 28.02.2018,                        з питань бюджету і комунальної власності від02.03.2018, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни у рішення обласної ради від 21.12.17  № 900 „Про затвердження Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області”, а саме: доповнити підпункт 5.1 Положення абзацом:

„Керівники закладів охорони здоров’я спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області призначаються на посаду на конкурсній основі шляхом укладення з ними контракту на строк від трьох до п’яти років. Порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника закладу охорони здоров’я,порядок укладення контракту з керівником, а також типова форма такого контракту затверджуються Кабінетом Міністрів України.”.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

 

Голова обласної ради                                                                             В.В. Ширма