• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2018

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

П’ятнадцята сесія                                                                                        VII скликання

від  07.03.2018      № 945

Про внесення змін у
рішення обласної ради
від 27.07.2017 №705
«Про встановлення розміру кошторисної
заробітної плати при здійсненні
будівництва»

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 20.10.2016  № 281 «Про затвердження Порядку розрахунку розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів», зметою встановлення єдиного механізму розрахунку розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів, розглянувши подання обласної державної адміністрації від 07.02.2018 № 0755/51/2-18, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності, середнього і малого бізнесу, будівництва, транспорту та зв’язку від   27.02.2018, з питань бюджету і комунальної власності від  02.03.2018, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни у рішення обласної ради від 27.07.2017 №705 «Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати при здійсненні будівництва», виклавши пункти 1, 2 рішення у новій редакції:

«1. Прийняти для розрахунку розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва (нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт, технічне переоснащення) об’єктів, що здійснюються за рахунок коштів обласного бюджету Житомирської області, дані наступних підрядних організацій:

–       ДП «ФАВОРИТ ОПТ» АТЗТ «ФАВОРИТ»;

–       ПП «ЖИТОМИРКОТЛОСЕРВІС»;

–       ТОВ «УНІВЕРСАЛ»;

–       ТОВ «АРТХАУС»;

–       ПП «ЕЛІТБУД-1»;

–       ТОВ «ЗАБУДОВНИК»;

–       ТОВ «ТЕТЕРІВ-БУДПРОЕКТ»;

–       ТОВ «ЗОДЧЕСТВО ЛТД».

2. Встановити розмір кошторисної заробітної плати на 2018 рік при здійсненні будівництва (нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт, технічне переоснащення) об’єктів за рахунок  коштів обласного бюджету у розмірі 6800,0 грн, що відповідає середньому розряду складності робіт у будівництві 3,8 при виконанні робіт у звичайних умовах.».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності, середнього і малого бізнесу, будівництва, транспорту та зв’язку.

 

 

Голова обласної ради                                                                         В.В. Ширма