• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2018

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

 

П’ятнадцята  сесія                                                                          VІІ скликання

від 07.03.18       № 967

Про внесення змін у Регламент
роботи обласної ради VII скликання,
зі змінами

Керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності від   02.03.18 , обласна рада

ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни у Регламент роботи обласної ради VII скликання, затверджений  рішенням обласної ради від 26.11.15 № 17, зі змінами, а саме:

Статтю 3 викласти у новій редакції: «Стаття 3. Засідання обласної ради, її президії, постійних та тимчасових комісій проводяться відкрито і гласно, шляхом публікації їх рішень у газетах, трансляції засідань по телебаченню і радіо. Обсяг офіційних повідомлень, час та обсяг трансляції визначаються обласною радою.

У разі необхідності, рада може прийняти рішення про проведення закритого пленарного засідання.

Гласність роботи ради забезпечується шляхом висвітлення її сесій, засідань постійних комісій у засобах масової інформації  та розміщення інформації на веб-сайті обласної ради. 

Усі представники засобів масової інформації, за наявності посвідчення особи або редакційного посвідчення, можуть вільно та безперешкодно знаходитись у приміщеннях обласної ради, бути присутніми на усіх засіданнях постійних комісій та сесіях.

Журналіст, працівник засобу масової інформації зобов'язаний дотримуватися загальноприйнятих правил етичної поведінки та Регламенту роботи обласної ради, не перешкоджати депутатській діяльності та роботі службових і посадових осіб обласної ради.».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності.

 

 

Голова обласної ради                                                                    В.В. Ширма