• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2018


trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Сімнадцята  сесія                                                                                   VII скликання

від 26.07.2018   № 1195

Про оголошення 2019 року
у Житомирській області
роком Степана Бандери

Відповідно до статті 43, 49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з гуманітарних питань від  18.07.2018, з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності від  23.07.2018, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1.    Оголосити у Житомирській області 2019 рік роком Степана Бандери.

2.    Доручити Житомирській обласній державній адміністрації:

2.1. Розробити план заходів із відзначення в області 110-річчя з дня народження Степана Бандери та надати його на погодження постійній комісії обласної ради з гуманітарних питань.
2.2.  Утворити та затвердити склад організаційного комітету з підготовки та проведення заходів із відзначення в області 110-річчя з дня народження Степана Бандери, погодивши надані кандидатури з постійною комісією обласної ради з гуманітарних питань.
2.3. Передбачити в обласному бюджеті фінансування заходів із відзначення в області 110-річчя з дня народження Степана Бандери.

3. Рекомендувати Житомирській міській раді розглянути питання щодо можливості встановлення пам'ятника Степану Бандері у м. Житомирі, передбачивши відповідне фінансування у міському бюджеті.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з гуманітарних питань.

 


Голова обласної ради                                   В.В. Ширма