• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2018

                                     

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Двадцята сесія                                                                           VIІ скликання

від 18.12.2018 № 1345          

Про передачу приміщення
та рухомого майна

       Відповідно до статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення обласної ради від 09.04.13 №816 «Про затвердження Положення про порядок передачі майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», розглянувши лист управління освіти і науки облдержадміністрації від 26.11.2018 №2964-1/2-18, комунального закладу «Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Житомирської обласної ради від 03.12.2018 №01-662, враховуючи рекомендації постійної  комісії  обласної  ради   з  питань бюджету і комунальної власності  від 14.12.2018, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Передати з балансу Житомирської обласної психолого-медико-педагогічної консультації  на баланс комунального закладу «Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Житомирської обласної ради:

1.1. Частину приміщення, яке є об’єктом спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області,  загальною площею 128,4 кв. м,  та знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Вокзальна, 10.

1.2. Рухоме майно згідно з додатком.

2. Закріпити на праві оперативного управління об’єкт нерухомого майна, зазначений у пункті 1 рішення.

3.Керівнику комунального закладу «Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Житомирської обласної ради здійснити приймання вказаного приміщення і рухомого майна відповідно до чинного законодавства та у місячний термін надати обласній раді акт приймання-передачі.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

 

 

Голова обласної ради                                                                             В.В. Ширма

Додаток до рішення