• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2019

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА
РІШЕННЯ

Двадцять п’ята  сесія

 

VIІ скликання

від  01.08.2019                     

№ 1537

 

Про надання у користування мисливських угідь
товариству з обмеженою відповідальністю «Мисливський клуб «Романівський»

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 21, 22 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», розглянувши подання  Державного  агентства  лісових  ресурсів  України від 15.07.2019 № 03-11/5411-19, погодження Житомирської обласної державної адміністрації від 05.07.2019  № 4155/2-19/19, клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Мисливський клуб «Романівський» від 24.07.2019 №39, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних  ресурсів від  01.08.2019, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати у користування товариству з обмеженою відповідальністю «Мисливський клуб «Романівський» мисливські угіддя загальною площею    4680,7687 га на території Романівського  району  Житомирської області   терміном   25  років згідно з додатком.
  1. Товариству з обмеженою відповідальністю «Мисливський клуб «Романівський»:

  2.1. Забезпечити упорядкування мисливських угідь, замовивши виготовлення проєкту організації і розвитку мисливського господарства у спеціалізованій організації, яка має ліцензію на виконання даного виду робіт.

2.2. Укласти договір щодо умов ведення мисливського господарства з центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері лісового та мисливського господарства.

            2.3. Для регулювання відносин, визначення  розміру  та порядку  внесення плати за користування мисливськими  угіддями укласти відповідні договори з власниками або користувачами земельних ділянок, на яких знаходяться ці угіддя.

        2.4. Приступити до користування мисливськими угіддями лише після затвердження в установленому порядку проєкту організації і розвитку мисливського господарства, укладення договору щодо умов ведення мисливського господарства.

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань   екології, охорони навколишнього середовища   та     використання  природних  ресурсів.

 

Голова обласної ради                            В.В. Ширма  

Додаток до рішення