• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2019

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Двадцять шоста сесія                                                                        VII скликання

від  17.09.2019                  № 1627

Про зміну назви та затвердження
Статуту обласної дитячо-юнацької
спортивної школи «Динамовець»
Житомирської обласної ради у новій редакції

          Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 8 Положення про дитячо-юнацьку спортивну школу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від   05.11.2008   № 993,

розглянувши подання обласної державної адміністрації від 27.08.2019 № 5459/2-19/51, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з гуманітарних питань від 10.09.2019, з питань бюджету і комунальної власності від 13.09.2019, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Змінити назву комунального позашкільного навчального закладу «Обласна дитячо-юнацька спортивна школа «Динамовець» Житомирської обласної ради на назву обласна дитячо-юнацька спортивна школа «Динамовець» Житомирської обласної ради.
  2. 2. Внести зміни та затвердити Статут обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Динамовець» Житомирської обласної ради у новій редакції (додається).
  3. Керівнику обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Динамовець» Житомирської обласної ради забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту в новій редакції, про що повідомити обласній раді у місячний термін.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

Голова обласної ради                                                                          В.В. Ширма

Додаток до рішення