• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2019


trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Двадцять восьма сесія              VІI скликання

від 12.11.2019 № 1709

Про встановлення надбавки
за вислугу років Вілівчуку М.О.

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 22 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», зі змінами, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності від 06.11.2019, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Встановити з 26 вересня 2019 року Вілівчуку Максиму Олександровичу, заступнику голови обласної ради, щомісячну надбавку за вислугу років у розмірі 10 відсотків до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг при стажі роботи понад 3 (три) роки, які зараховуються до стажу служби в органах місцевого самоврядування.

2. Начальнику управління, головному бухгалтеру управління фінансового забезпечення, бухгалтерського обліку та аудиту виконавчого апарату обласної ради Слюсарь О.В. проводити виплату встановленої надбавки згідно з чинним законодавством і цим рішенням з 26 вересня 2019 року та здійснити відповідний перерахунок заробітної плати із вказаної дати.

  

Голова обласної ради                                 В.В. Ширма