• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2019

                                                                      

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Двадцять дев’ята сесія                                                                     VII скликання

від 18.12.2019 № 1765  

Про затвердження передавального акта
комунального закладу „Житомирський обласний
спеціалізований  будинок дитини для дітей-сиріт
та дітей, які залишилися без піклування батьків”
Житомирської обласної ради

Відповідно до ст. ст. 43, 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 107 Цивільного кодексу України, Закону України „Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань”, рішення обласної ради від 17.09.2019 № 1597„Про припинення комунального закладу „Житомирський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишилися без піклування батьків” Житомирської обласної ради  шляхом перетворення в комунальне некомерційне підприємство”, розглянувши подання обласної державної адміністрації від 10.12.2019 № 7521/2-19/51, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від 11.12.2019, з питань  бюджету і комунальної власності від 17.12.2019, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити передавальний акт комунального закладу „Житомирський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишилися без піклування батьків” Житомирської обласної ради,  код ЄРДПОУ 05503562, юридична адреса: м. Житомир, вул. Корабельна, 8 (додається).
  1. Голові комісії з припинення комунального закладу „Житомирський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишилися без піклування батьків” Житомирської обласної ради шляхом перетворення в комунальне некомерційне підприємство „Житомирський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишилися без піклування батьків” Житомирської обласної ради надати передавальний акт державному реєстратору для проведення державної реєстрації припинення юридичної особи у порядку, визначеному чинним законодавством України.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

 

 

Голова обласної ради                                                                       В.В. Ширма

Додаток до рішення