• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2019

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА
Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять дев’ята сесія                                                                   VII cкликання

від 18.12.2019   № 1745

Про припинення Ради з питань
територій пріоритетного розвитку
у Житомирській області
шляхом ліквідації

         Керуючись статтями 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 104, 105, 110, 111 Цивільного кодексу України, статтею 59 Господарського кодексу України, розглянувши подання обласної державної адміністрації від 10.12.2019 № 7505/2-19/51, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності, середнього і малого бізнесу, будівництва, транспорту та зв’язку від 10.12.2019, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Припинити юридичну особу – Раду з питань територій пріоритетного розвитку у Житомирській області (код ЄДРПОУ: 25775854, юридична адреса:
    м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 1) шляхом ліквідації.
  2. Затвердити ліквідаційну комісію згідно з додатком.
  3. Уповноважити Департамент агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської обласної державної адміністрації:

3.1. Протягом трьох робочих днів з дати прийняття рішення письмово повідомити орган, що здійснює державну реєстрацію, про припинення юридичної особи.

3.2. Здійснити інші дії щодо ліквідації юридичної особи згідно з вимогами чинного законодавства України.

  1. Встановити, що претензії кредиторів приймаються протягом двох місяців з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення юридичної особи за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 1.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради Крамаренка С.М. та постійну комісію обласної ради з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності, середнього і малого бізнесу, будівництва, транспорту та зв’язку.

 

 

Голова обласної ради                                                                      В.В. Ширма

Додаток до рішення