• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2019

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Двадцять дев'ята  сесія                                                                  VII скликання

від  18.19.2019       №1723

Про Програму розвитку
мережі індустріальних парків
у Житомирській області на 2020 рік

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши подання депутатів обласної ради Ейсмонта В.С., Кізіна С.В., Крамаренка С.М., директора установи «Агенція регіонального розвитку Житомирської області» Сачука А.М. від 09.12.2019 № 9/12-2019, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності, середнього і малого бізнесу, будівництва, транспорту та зв’язку  від 10.12.2019, з питань бюджету і комунальної власності від 17.12.2019, обласна рада         

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Програму розвитку мережі індустріальних парків у Житомирській області на 2020 рік (далі - Програма) згідно з додатком 1.
  2. Затвердити Порядок використання коштів обласного бюджету, передбачених на виконання заходів Програми, згідно з додатком 2.
  3. Головним розпорядником коштів Програми визначити Департамент агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської облдержадміністрації.
  4. Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації забезпечити виконання заходів Програми.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності, середнього і малого бізнесу, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова обласної ради                                                                В.В. Ширма

Додатки до рішення