• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2020

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Тридцята сесія                                                                               VII скликання

від 05.03.2020 № 1854

Про надання згоди дочірньому
підприємству «Коростишівський
лісгосп АПК» Житомирського
обласного комунального
агролісогосподарського підприємства
«Житомироблагроліс»
Житомирської обласної ради
на розроблення технічної
документації із землеустрою

       Відповідно до ст. ст. 8, 79-1, 122 Земельного кодексу України, ст. ст. 22, 55 Закону України «Про землеустрій», ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення дочірнього підприємства «Коростишівський лісгосп АПК» Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради від 16.12.2019 № 305, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села від 25.02.2020, з питань бюджету і комунальної власності від 02.03.2020, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати згоду дочірньому підприємству «Коростишівський лісгосп АПК» Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради на розроблення технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки площею 6,3000 га в натурі (на місцевості), яка перебуває у постійному користуванні вищезазначеного підприємства і розташована на території Шахворостівської сільської ради Коростишівського району Житомирської області.
  1. Розроблення технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) провести згідно з чинним законодавством.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

 

 

Голова обласної ради                                                                    В.В. Ширма