• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2020


trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Тридцята сесія                                                                                          VІІ скликання

від   05.03.2020  № 1852

Про зміну назви та затвердження у новій редакції
Статуту Житомирського музичного фахового коледжу
ім. В.С. Косенка Житомирської обласної ради

Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про фахову передвищу освіту», розглянувши подання обласної державної адміністрації від 20.02.2020 № 959/2-20/46, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з гуманітарних питань від 21.02.2020, з питань бюджету і комунальної власності від 02.03.2020, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Змінити назву Житомирського музичного училища ім. В.С. Косенка Житомирської обласної ради на Житомирський музичний фаховий коледж ім. В.С. Косенка Житомирської обласної ради.
  2. Внести зміни та затвердити Статут Житомирського музичного фахового коледжу ім. В.С. Косенка Житомирської обласної ради у новій редакції (додається).
  3. Керівнику Житомирського музичного фахового коледжу ім. В.С. Косенка Житомирської обласної ради забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту у новій редакції, про що повідомити обласну раду в місячний термін.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з гуманітарних питань та комісію з питань бюджету і комунальної власності.

 

 

Голова обласної ради                                                                                  В.В. Ширма