• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2020

 

trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Тридцята сесія                                                                                VIІ скликання

від 05.03.2020              № 1885

Про внесення змін у Положення
про помічника-консультанта
депутата Житомирської обласної ради”

Відповідно до статті 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 29-1 Закону України „Про статус депутатів місцевих рад”, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності від 17.12.2019, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни у Положення про помічника-консультанта депутата Житомирської обласної ради, затверджене рішенням обласної ради від 14.12.10 № 45, виклавши пункт 5 розділу 5 „Посвідчення помічника-консультанта депутата обласної ради” у новій редакції, а саме:

„5. У разі надання депутатом обласної ради подання щодо оформлення помічника-консультанта замість іншого, виконання обов’язків якого припинено, в обласну раду разом із поданням повертається недійсне посвідчення помічника-консультанта депутата обласної ради. У випадку втрати посвідчення помічника-консультанта, до подання додається копія повідомлення про втрату посвідчення в одному із ЗМІ Житомирської області”.

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності.

 

 

Голова обласної ради                                                                   В.В. Ширма