• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2020

 

trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА
РІШЕННЯ

Тридцята сесія                                                                      VII скликання

від 05.03.2020   № 1829

Про внесення змін у рішення обласної
ради   від  31.03.2016  № 147
«Про обласну щорічну медичну премію
імені О.Ф. Гербачевського»

Відповідно до ст. ст. 43, 55 Закону  України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши подання обласної державної адміністрації від 05.02.20 № 649/2-20/46, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від 27.02.2020, з питань бюджету і комунальної власності від 02.03.2020,  обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни у рішення обласної ради від 31.03.2016 № 147 «Про обласну щорічну медичну премію імені О.Ф. Гербачевського», а саме:

1.1. Пункт 2 розділу І «Загальні положення» додатка до рішення викласти у такій редакції: «2. Щороку присуджується 5 (п’ять) премій у розмірі 3 (трьох) посадових окладів, передбачених штатним розписом для керівника КНП «Обласна клінічна лікарня імені О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради, які виплачуються до професійного свята - Дня медичного працівника.».

1.2. Пункт 2 розділу  ІІ «Комітет з призначення обласної щорічної медичної премії ім. О. Ф. Гербачевського» додатка до рішення викласти у такій редакції: «2. До складу комітету входять: співголови комітету - заступник голови  Житомирської обласної ради та заступник голови Житомирської обласної державної адміністрації, які координують роботу галузі охорони здоров’я,  заступник співголів комітету - начальник Управління охорони здоров'я облдержадміністрації, секретар комітету - голова обласного профспілкового  комітету  медичних  працівників  (за згодою),  члени  комітету:

заступник начальника Управління  охорони здоров'я  облдержадміністрації,  керівник служби управління персоналом Управління охорони здоров’я облдержадміністрації, керівники лікувально-профілактичних закладів (за згодою), представники громадських  організацій (за згодою).».

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності, з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів.

 

 

Голова обласної ради                                                                          В.В. Ширма