• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2020

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

РІШЕННЯ

Тридцята сесія                                                                                        VII скликання

від 05.03.2020  № 1886

Про перейменування населеного
пункту Станишівської ОТГ
Житомирського району

Відповідно до пункту 26 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи правову позицію Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування щодо вирішення питань найменування і перейменування населених пунктів (протокол від 15.12.10 № 110/08), розглянувши рішення Житомирської районної ради від 24.12.2019 № 977 «Щодо перейменування села Кринички Житомирського району Житомирської області на село Буймир Житомирського району Житомирської області», Станишівської сільської ради від 28.11.2019 «Про перейменування населеного пункту Кринички Житомирського району Житомирської області на село Буймир», протокол громадських слухань щодо перейменування села Кринички Житомирського району на село Буймир Житомирського району від 12.10.2019, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності від  02.03.2020, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Підтримати рішення Житомирської районної ради від 24.12.2019 № 977 «Про перейменування села Кринички Житомирського району Житомирської області на село Буймир Житомирського району Житомирської області».
  1. Порушити клопотання перед Верховною Радою України щодо перейменування населеного пункту Станишівської об’єднаної територіальної громади Житомирського району Житомирської області.
  1. Головному управлінню статистики у Житомирській області та Головному управлінню Держгеокадастру у Житомирській області після опублікування у виданні «Відомості Верховної Ради України» повідомлення про прийняте Верховною Радою України рішення внести відповідні зміни в облікові дані.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності.

 

 

Голова обласної ради                                                                       В.В. Ширма