• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2020

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Тридцять перша сесія                                                                     VII скликання

від 25.06.2020 № 1980

Про порушення клопотання щодо
присудження Премії Верховної
Ради України за внесок молоді
у розвиток парламентаризму,
місцевого самоврядування

Відповідно до постанови Верховної Ради України від 22.05.03 № 840-ІУ «Про Премію Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування» (далі - Постанова), зі змінами, статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою відкритого та публічного відбору кандидатури на присудження Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності від 19.06.2020,      обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Здійснити відбір кандидатур (громадян України віком до 35 років, молодіжних та, як виняток, дитячих громадських організацій) на присудження Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування (далі - Премія) шляхом проведення конкурсу відповідно до порядку та на умовах, визначених Постановою.
  2. Доручити проведення відбору кандидатур постійним комісіям обласної ради з гуманітарних питань, з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності на спільному засіданні.
  1. Виконавчому апарату Житомирської обласної ради:
    • здійснювати прийом документів від кандидатур на присудження Премії до 31 липня 2020 року включно (каб.115, м. Житомир, майдан  ім. С.П. Корольова 1;

2) розмістити інформацію про оголошення конкурсу на офіційному вебсайті обласної ради;

3) провести організаційно-підготовчу роботу щодо проведення конкурсного відбору на спільному засіданні постійних комісій обласної ради з гуманітарних питань, з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності.

  1. Підприємства, установи, організації, які пропонують кандидатуру на присудження Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування, подають  обласній раді наступні документи:
    • лист - клопотання на ім’я голови обласної ради;
    • автобіографію кандидата;
    • відомості про досягнення особи або молодіжної громадської організації, які заслуговують на відзначення Премією.
  2. За результатами конкурсного відбору доручити голові обласної ради порушити перед Верховною Радою України клопотання про присудження кандидатурі переможця Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування.

Голова обласної ради                                                                           В.В. Ширма