• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2020

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Тридцять перша   сесія                                                                   VII скликання

від  25.06.2020 № 1948

Про зміну назви  та затвердження
у новій редакції Статуту Бердичівського
ліцею-інтернату спортивного профілю
Житомирської обласної ради

Керуючись ст.ст 43, 60 Закону України  «Про місцеве    самоврядування в Україні», ст. 66 Закону України «Про освіту», постановою Кабінету Міністрів України від 05.11.1999 № 2061 «Про затвердження Положення про заклад спеціалізованої освіти спортивного профілю із специфічними умовами навчання», Інструкцією про організацію та діяльність ліцею, затвердженою наказом Міністерства освіти і науки України від 20.07.1995 № 217, розглянувши подання обласної державної адміністрації від 09.06.2020 № 3015/2-20/46, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з гуманітарних питань від 17.06.2020, з питань бюджету і комунальної власності від  22.06.2020, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Змінити назву комунального навчального закладу «Бердичівська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів» Житомирської обласної ради на Бердичівський ліцей-інтернат спортивного профілю Житомирської обласної ради.
  2. Внести зміни та затвердити Статут Бердичівського ліцею-інтернату спортивного профілю Житомирської обласної ради у новій редакції (додається).

 3. Керівнику Бердичівського ліцею-інтернату спортивного профілю Житомирської обласної ради забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту у новій редакції, про що повідомити обласній раді в місячний  термін.

 4. Порушити клопотання перед Міністерством молоді та спорту України про надання статусу закладу спеціалізованої освіти спортивного профілю Бердичівському ліцею-інтернату спортивного профілю Житомирської обласної ради. Рішення набирає чинності після отримання погодження з Мінмолодьспорт. 

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

Голова обласної  ради                                                                              В.В. Ширма

Додаток до рішення