• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2020

                                                                                                    

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Тридцять друга сесія                                                                        VІІ скликання

від  08.10.2020   №    2051

Про запровадження виконання
у загальноосвітніх навчальних закладах
області Державного Гімну України

Відповідно до статей 20, 65 Конституції України, законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», Плану заходів щодо популяризації державних символів України, виховання поваги до них у суспільстві, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 07.12.2016 № 954-р, враховуючи  рекомендації постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності  від  28.09.2020, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Рекомендувати Управлінню освіти  і науки Житомирської облдержадміністрації вжити заходів із забезпечення  проведення роз’яснювальної роботи у загальноосвітніх навчальних закладах області щодо шанобливого ставлення до державних символів України та обов’язкового виконання Державного Гімну України на початку кожного навчального дня.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності.

 

Голова обласної ради                                                                            В.В. Ширма