• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2020


trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Тридцять друга сесія           VIІ скликання

від 08.10.2020 № 2045

Про додаткове надання у користування мисливських угідь
Малинській районній громадській організації Українського
товариства мисливців та рибалок

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 21, 22 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», розглянувши подання Державного агентства лісових ресурсів України від 03.12.2019 № 03-11/8209-19, погодження Житомирської обласної державної адміністрації від 04.11.2019 №6939/2-19/19, клопотання Малинської районної громадської організації Українського товариства мисливців та рибалок від 10.12.2019 №20, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів від 30.09.2020, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати додатково у користування Малинській районній громадській організації Українського товариства мисливців та рибалок мисливські угіддя площею 2058,08 га в Малинському районі терміном 25 років згідно з додатком.
2. Малинській районній громадській організації Українського товариства мисливців та рибалок:
2.1. Забезпечити упорядкування мисливських угідь, замовивши виготовлення проєкту організації і розвитку мисливського господарства у спеціалізованій організації, яка має ліцензію на виконання вказаного виду робіт.
2.2. Укласти договір щодо умов ведення мисливського господарства з центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері лісового та мисливського господарства.
2.3. Для регулювання відносин, визначення розміру та порядку внесення плати за користування мисливськими угіддями укласти відповідні договори з власниками або користувачами земельних ділянок, на яких знаходяться ці угіддя.

2.4. Приступити до користування мисливськими угіддями лише після затвердження в установленому порядку проєкту організації і розвитку мисливського господарства, укладення договору щодо умов ведення мисливського господарства.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів.

 

 

Голова обласної ради                                       В.В. Ширма

Додаток до рішення