• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2020

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Тридцять друга сесія                                                                        VІІ скликання

від 08.10.2020  № 2038

Про зміну назви та затвердження Статуту
Житомирської обласної дитячо-юнацької
спортивної школи осіб з інвалідністю
Житомирської обласної ради у новій редакції

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши подання обласної державної адміністрації від 29.09.2020 № 4917/2-20/46, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з гуманітарних питань від 29.09.2020, з питань бюджету і комунальної власності від 05.10.2020, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Змінити назву Житомирської обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів Житомирської обласної ради на Житомирська обласна дитячо-юнацька спортивна школа осіб з інвалідністю Житомирської обласної ради.
  2. Внести зміни і затвердити Статут Житомирської обласної дитячо-юнацької спортивної школи осіб з інвалідністю Житомирської обласної ради у новій редакції (додається).
  3. Керівнику Житомирської обласної дитячо-юнацької спортивної школи осіб з інвалідністю Житомирської обласної ради забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту у новій редакції, про що повідомити обласній раді в місячний термін.
  4. Рішення обласної ради від 25.06.2020 № 1950 «Про зміну назви та затвердження Статуту Житомирської обласної дитячо-юнацької спортивної школи осіб з інвалідністю Житомирської обласної ради у новій редакції» визнати таким, що втратило чинність.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

Голова обласної ради                                                                        В.В. Ширма

Додаток до рішення