• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2015

 


trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Перша сесія                                                                               VIІ скликання

від 26.11.15 № 6

Про визначення умов оплати праці
першого заступника
голови обласної ради

    Відповідно до статті 21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», обласна рада

ВИРІШИЛА:

1.    Встановити  першому  заступнику  голови  обласної   ради Ширмі Володимиру Васильовичу посадовий оклад, визначений постановою Кабінету Міністрів України від 30 червня 2005 року № 512 «Про оплату праці керівників Верховної Ради та Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, обласних, Київської та Севастопольської міських рад», зі змінами.
Здійснювати щомісяця преміювання першого заступника голови обласної ради згідно з пунктом 2 зазначеної вище постанови Кабінету Міністрів України у розмірі 60 відсотків посадового окладу за фактично відпрацьований час в межах затвердженого фонду оплати праці працівників виконавчого апарату обласної ради.
2.    Відповідно до статті 22 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», статті 33 Закону України «Про державну службу»  та постанови Кабінету Міністрів України від 03  травня 1994 року № 283 «Про порядок обчислення стажу державної служби», встановити першому заступнику голови обласної ради щомісячну надбавку за вислугу років  у розмірі 20 відсотків до посадового окладу з урахуванням доплати за ранг.
3.    Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 1996 року  № 1295 «Про умови оплати праці працівників органів місцевого самоврядування та їх виконавчих органів», зі змінами, встановити першому заступнику  голови  обласної  ради  надбавку  за  особливий  характер роботи та інтенсивність праці у розмірі 90 відсотків посадового окладу з урахуванням доплати за ранг.
4.    Надавати першому заступнику голови обласної ради матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу на оздоровлення в розмірі середньомісячної заробітної плати в межах затвердженого фонду оплати праці працівників виконавчого апарату обласної ради. Індексацію заробітної плати проводити згідно з чинним законодавством. Преміювання до державних та професійних свят першого заступника голови обласної ради здійснювати у порядку, передбаченому чинним законодавством України, в межах затвердженого фонду оплати праці працівників виконавчого апарату обласної ради.
5.    Дане рішення є чинним і обов’язковим до виконання на період всього терміну перебування на посаді першого заступника голови обласної ради.

 

 

Голова обласної ради                               А.В. Лабунська