• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2015


trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Друга  сесія                                                                                    VIІ скликання

від  24.12.15  №   49

Про передачу нерухомого
майна за адресою: м. Житомир,
пров. І-й Іподромний, 15а

 Зі змінами, згідно рішеня обласної ради:    від 31.03.16 №191

Керуючись статтями 43,  60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», Земельним кодексом України, враховуючи рішення обласної ради від 09.04.13 № 816 «Про затвердження Положення про порядок передачі майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», від 19.03.15 № 1434 «Про затвердження  Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області у новій редакції», погодження комунальної  установи по експлуатації адмінбудинків  Житомирської обласної ради  від 10.12.15 №  414, рекомендації постійної  комісії  обласної ради  з  питань  бюджету і комунальної власності   від 18.12.15, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Передати безоплатно з балансу комунального підприємства «Житомирський обласний виробничо-технічний центр стандартизації, метрології та якості продукції» Житомирської обласної ради  нерухоме майно за  адресою:  м. Житомир, пров. І-й Іподромний, 15а, на баланс комунальної  установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради, згідно з додатком,  та закріпити нерухоме майно на праві оперативного управління.           

2. Приймання-передачу нерухомого майна здійснити відповідно до чинного законодавства.

3. Директору комунальної  установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради Галичу М.А. у місячний термін надати обласній раді акт приймання-передачі нерухомого майна та провести  державну реєстрацію права власності та іншого речового права на земельні ділянки за  адресою:  м. Житомир,    пров. І-й Іподромний, 15а,  у реєстраційній службі за місцем розташування об’єкта.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

 

 

Голова обласної ради                                                                   А.В. Лабунська

Додаток до рішення від 31.03.16

Додаток до рішення від 24.12.15