• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2015

        
trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Друга сесія                                                                                VIІ скликання

від 24.12.15                № 31

Про затвердження переліку
платників єдиного податку четвертої
групи, які здійснюють діяльність на
поліських територіях

Відповідно до ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1998 № 2068 «Про визначення поліських територій України», враховуючи рішення обласної ради від 04.02.99 «Про затвердження переліку платників фіксованого сільськогосподарського податку, які здійснюють діяльність на поліських територіях», яким затверджено перелік господарств, що належать до поліських територій у смузі переходу від Поліської до Лісостепової зони та, згідно з  чинним на той період законодавством, мали право на пільгове оподаткування, у зв’язку із змінами, внесеними до Податкового Кодексу України з 01.01.15, розглянувши подання обласної державної адміністрації від 02.12.15 № 5524/51/2-15, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних  відносин та  розвитку села  від 14.12.15, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Включити до переліку платників єдиного податку четвертої групи всі  сільськогосподарські підприємства,  які здійснюють діяльність на територіях  Баранівського, Брусилівського, Володарсько-Волинського, Ємільчинського, Коростенського, Коростишівського, Лугинського, Малинського, Народицького,  Олевського, Радомишльського, Червоноармійського та Черняхівського районів у частині земельних ділянок, розташованих на територіях цих районів.

2. Затвердити перелік суб’єктів господарювання - платників єдиного податку четвертої групи, які здійснюють діяльність на поліських територіях у смузі перехідних зон від  Поліської  до Лісостепової зони,  для якої властиве переважання  дерново - підзолистих і дернових ґрунтів   піщаного та супіщаного  механічного складу,  а також перезволожених  та заболочених земель (лучних і болотних ґрунтів, включаючи торфові),  які становлять не менше 60 відсотків, згідно з додатком.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села.

 

 

Голова обласної ради                                                               А.В. Лабунська

 Додаток до рішення