• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2016

 


trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Четверта  сесія                                                  VІI скликання

від 31.03.16 № 153

Про встановлення Рибак Н.І.
надбавки за вислугу років

Відповідно до статті 22 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування»,  постанов Кабінету Міністрів України від 20.12.93  № 1049 «Про надбавки за вислугу років для працівників  органів виконавчої влади та інших державних органів», враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності,  місцевого самоврядування,  законності,  правопорядку та антикорупційної діяльності від 03.03.16,                 обласна рада
ВИРІШИЛА:
1. Встановити  Рибак Наталії Іванівні,  заступнику  голови обласної  ради,  щомісячну надбавку за вислугу років  у розмірі 15 відсотків до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг при стажі роботи понад 5 (п’ять) років, які зараховуються до стажу служби в органах місцевого самоврядування.
2. Начальнику відділу, головному бухгалтеру відділу бухгалтерського обліку виконавчого апарату обласної ради Слюсарь О.В.  проводити виплату встановленої  надбавки  згідно  з  чинним  законодавством та цим рішенням з 01 березня 2016 року.


Голова обласної ради                                                                 А.В. Лабунська