• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2016

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Четверта  сесія                                                                                    VII скликання

від  19.05.16    № 210  

Про комплексну програму
проведення року вшанування
учасників ліквідації наслідків
аварії на ЧАЕС і пам’яті жертв
Чорнобильської катастрофи
на Житомирщині на 2016 рік


На виконання Указу Президента України від 14 грудня 2015 року № 702/2015 «Про заходи у зв'язку з 30-ми роковинами Чорнобильської катастрофи», Закону  України   «Про  статус  і  соціальний  захист  громадян, які постраждали внаслідок  Чорнобильської  катастрофи», керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 01 лютого 2016 року № 19 «Про створення робочої групи з підготовки та проведення заходів, пов'язаних із 30-ми  роковинами Чорнобильської катастрофи», розглянувши подання обласної державної адміністрації  від 28.03.16 № 1415/51/2-16, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради, з питань бюджету  і комунальної власності від  18.05.16, з питань охорони   здоров’я, соціального захисту населення  та у справах ветеранів від 11.05.16, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити комплексну програму проведення року вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС і пам’яті жертв Чорнобильської катастрофи на Житомирщині на 2016 рік (додається).

2. Відповідальним виконавцем та головним розпорядником коштів, які виділятимуться з обласного бюджету для виконання заходів Програми, визнати департамент праці та соціального захисту населення облдержадміністрації.

3. Рекомендувати органам місцевого самоврядування області розробити та затвердити відповідні програми та передбачити видатки на фінансування витрат, пов’язаних із реалізацією Програми.

4. Відповідальному виконавцю звітувати про хід виконання Програми двічі у рік.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів. 

 

Голова обласної ради                                                                        А.В. Лабунська

Додаток до рішення