• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2016

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Четверта сесія                                                                                  VII скликання

від 19.05.16 № 243       

Про внесення змін та затвердження у новій
редакції Статуту комунального підприємства
„Житомирський обласнийлікувально-санаторний
центр радіаційного захисту для дитячого та дорослого
населення„Дениші”Житомирської обласної ради

         Відповідно до ст.ст. 43, 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів                від 11.05.16, з питань бюджету і комунальної власності від 18.05.16, обласна рада

ВИРІШИЛА: 

1. Змінити адресу комунального підприємства „Житомирський обласний лікувально-санаторний центр радіаційного захисту для дитячого та дорослого населення „Дениші” Житомирської обласної ради з Житомирська область, Житомирський район, село Дениші на Житомирська область, Житомирський район, село Дениші, вул. Набережна, 1.

2. Сформувати статутний капітал комунального підприємства „Житомирський обласний лікувально-санаторний центр радіаційного захисту для дитячого та дорослого населення „Дениші” Житомирської обласної ради  у розмірі 100 грн. грошовими коштами.

3. Внести зміни та затвердити у новій редакції Статут комунального підприємства „Житомирський обласний лікувально-санаторний центр радіаційного захисту для дитячого та дорослого населення „Дениші” Житомирської обласної ради (додається).

4. Керівнику комунального підприємства „Житомирський обласний лікувально-санаторний центр радіаційного захисту для дитячого та дорослого населення „Дениші” Житомирської обласної ради забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту у новій редакції, про що повідомити обласну раду в місячний термін.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

 

Голова обласної ради                                                                       А.В. Лабунська

Додаток до рішення