• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2016

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Четверта сесія                                                                                       VII скликання

від 19.05.16 №278

Про припинення діяльності комунальної установи
„Обласна база спеціального медичного
постачання” Житомирської обласної ради
шляхом ліквідації

         Керуючись статтями 43, 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, статтями 104, 105, 110-112 Цивільного кодексу України,  статтею 59 Господарського кодексу України, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від 18.05.16, з питань бюджету і комунальної власності від 18.05.16, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Припинити юридичну особу – комунальну установу „Обласна база спеціального медичного постачання” Житомирської обласної ради (юридична адреса: 10019, м. Житомир, вул. Комерційна, 2), шляхом ліквідації.

2. Склад ліквідаційної комісії затвердити спільним розпорядженням голови обласної ради та голови обласної державної адміністрації.

3. Затвердити порядок і строки проведення ліквідації згідно з додатком.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності та заступника голови обласної ради Рибак Н.І.

 

Голова обласної ради                                                                                               А.В. Лабунська

Додаток до рішення