• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2016

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

П’ята сесія                                                                                          VII скликання

від 21.07.16 № 306

Про внесення змін та затвердження
у новій редакції Статуту  комунальної
установи “Центр екстреної медичної
допомоги та медицини катастроф”
Житомирської обласної ради

Відповідно до ст.ст. 43, 60 Закону України “Про місцеве    самоврядування    в    Україні”, рішення обласної ради від 19.05.16 №244 “Про затвердження Положення про Наглядову раду”,  враховуючи   пропозиції управління охорони здоров’я  облдержадміністрації від 05.07.16 № 1999/01-,  рекомендації   постійних   комісій обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від 14.07.16, з питань бюджету  і комунальної власності від 19.07.16, обласна рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Змінити адресу комунальної установи “Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” Житомирської обласної ради  з вул. Щорса,98-в, м. Житомир, Житомирська область, Україна на   вул. Покровська, 98-в, м. Житомир, Житомирська область, Україна.

2. Внести зміни та затвердити у новій редакції Статут комунальної установи “Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” Житомирської обласної ради (додається).

3. Головному лікарю комунальної установи “Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” Житомирської обласної ради  Сові А.М. забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту у новій редакції, про що повідомити обласну раду в місячний  термін.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

 

Голова обласної ради                                                                     А.В. Лабунська

Додаток до рішення