• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2016

 trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

П’ята сесія                                                                                      VIIскликання

від 21.07.16 № 313

Про зміну назви та затвердження
Статуту  комунальної установи
“Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського”
Житомирської обласної ради в новій редакції

Відповідно до ст.ст. 43, 60 Закону України “Про місцеве    самоврядування    в    Україні”, рішення обласної ради від 19.05.16 №244 “Про затвердження Положення про Наглядову раду”,враховуючи   пропозиції управління охорони здоров’я  облдержадміністрації від 05.07.16 3 2006/01-1,  рекомендації   постійних   комісій обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від 14.07.16, з питань бюджету і комунальної власності від 19.07.16, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1.Змінити назву обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського Житомирської обласної ради на комунальну установу “Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського” Житомирської обласної ради.

2. Внести зміни та затвердити Статуткомунальної установи “Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського” Житомирської обласної ради в новій редакції (додається).

3. Головному лікарю комунальної установи “Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського” Житомирської обласної ради Леськіву Б.Б. забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту в новій редакції, про що повідомити обласну раду в місячний  термін.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

 

Голова обласної ради                                                                    А.В. Лабунська

Додаток до рішення