• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2016

 trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

П’ята сесія                                                                                                VIIскликання

від 21.07.16 № 316

Про зміну назви та затвердження
Статуту комунальної установи
“Житомирське обласне стоматологічне
медичне об’єднання” Житомирської
обласної ради в новій редакції

Відповідно до ст.ст. 43, 60 Закону України “Про місцеве    самоврядування    в    Україні”,   враховуючи   пропозиції управління охорони здоров’я облдержадміністрації від  21.06.16 № 1798/01-1,  рекомендації   постійних комісій обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від 14.07.16, з питань бюджету і комунальної власності від 19.07.16, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1.Змінити назву Житомирського обласного стоматологічного медичного об’єднання Житомирської обласної ради на комунальну  установу “Житомирське обласне стоматологічне медичне об’єднання” Житомирської обласної ради.

2. Змінити адресу місцезнаходження: з Україна, м. Житомир, вул. Котовського, 33-А, на Україна,  м. Житомир, вул. Грушевського, 33-А.

3. Внести зміни та затвердити Статуткомунальної установи “Житомирське обласне стоматологічне медичне об’єднання” Житомирської обласної ради в новій редакції (додається).

4. Головному лікарю комунальної установи “Житомирське обласне стоматологічне медичне об’єднання” Житомирської обласної ради Солдатову В.К. забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту в новій редакції, про що повідомити обласну раду в місячний  термін.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

 

Голова обласної ради                                                                    А.В. Лабунська

Додаток до рішення