• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2016

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

П’ята сесія                                                                                     VIІ скликання

від    21.07.16 № 357

Про внесення змін
у рішення обласної ради
від 10.09.15 № 1632, зі змінами

Відповідно до ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров′я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від                     14.07.16 , з питань бюджету і комунальної власності від 19.07.16, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни у рішення обласної ради від 10.09.15 № 1632 «Про Положення про порядок та умови надання військовослужбовцям та іншим особам, які беруть (брали) безпосередню участь в антитерористичній операції, разової грошової допомоги для проведення лікування та проходження реабілітації», зі змінами, внесеними рішеннями обласної ради від 24.12.15 № 36 «Про внесення змін до Положення про порядок та умови надання військовослужбовцям та іншим особам, які беруть (брали) безпосередню участь в антитерористичній операції, разової грошової допомоги для проведення лікування та проходження реабілітації, зі змінами» та від 15.10.15 № 1677 «Про внесення змін до рішення обласної ради від 10.09.15 № 1632», а саме:

1.1. У назві рішення та Положення, відповідно, далі за текстом у рішенні та Положенні вилучити слово «разової».

1.2. Вилучити з пункту 1.3 розділу 1 «Загальні положення» останній абзац.

1.3.Доповнити розділ 5 «Контроль за використанням коштів» наступним: «Письмовий звіт довільної форми та відповідні документи (акт про надання медичних послуг та реабілітації, довідка про проведення лікування, копії чеків на придбання медикаментів тощо), оформлені і завірені належним чином, мають бути надані особою або лікувальним закладом обласній раді протягом 30 календарних днів з дня перерахування грошової допомоги на лікування. У разі відсутності зазначених документів, грошова допомога не надається».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради Ширму В.В. та постійні комісії обласної ради з питань охорони здоров′я, соціального захисту населення та у справах ветеранів, з питань бюджету і комунальної власності .

  

Голова обласної ради                                                           А.В. Лабунська