• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2016

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

П’ята сесія                                                                             VIIскликання

від 21.07.16  № 292

Про регіональну Програму розвитку
територіальних органів ДФС у Житомирській області
щодо комплексної автоматизації
та технічного переоснащення на 2016 рік

З метою забезпечення виконання Головним управлінням ДФС у Житомирській області (далі – ГУ ДФС) основних стратегічних цілей та організації надання послуг відповідно до світових стандартів якості обслуговування платників податків, облаштування центрів обслуговування платників податків, впровадження системи електронного адміністрування реалізації пального, інвестування в корпоративну телекомунікаційну мережу ГУ ДФС, керуючись ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши подання обласної державної адміністрації від 07.07.16 № 3394/51/2-16 та враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності від  19.07.16,  обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити регіональну Програму розвитку територіальних органівДФС у Житомирській області щодо комплексної автоматизації та технічного переоснащення на 2016 рік (додається).

2. Головним виконавцем та розпорядником коштів, що будуть виділятися з обласного бюджету у 2016 році на виконання заходів Програми, визнати  ГУ ДФС у Житомирській області.

3. ГУ ДФС у Житомирській області до 1 березня 2017 року надати департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації узагальнену інформацію про стан та результати виконання Програми.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

 

Голова обласної ради                                                            А.В. Лабунська

Додаток до рішення