• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2016

Втратило чинність згідно рішення обласної ради від 25.06.2020 №1966 

 

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Восьма сесія                                                                                     VII скликання

від 22.12.16 № 479

Про внесення змін і доповнень до рішення
обласної ради від 10.04.14  № 1159
„Про затвердження переліків та реєстру
об’єктів спільної власності територіальних
громад сіл, селищ, міст області”, зі змінами
та доповненнями

Відповідно до статей 43, 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності від 01.11.16, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни і доповнення до рішення обласної ради від 10.04.14 №1159 „Про затвердження переліків та реєстру об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області”, зі змінами та доповненнями, а саме:

1.1. Виключити із додатка 1 „Перелік установ, організацій, що перебувають у спільній власності  територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області” пункт 103:

„103. Комунальна установа по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради.”.

1.2. Виключити із додатка 3 „Перелік нерухомого та рухомого майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області і знаходиться на балансах суб’єктів господарювання інших форм власності” пункт 7:

„7. Нерухоме майно колишнього дитячого садка №12, за адресою:  м. Житомир, вул. Шелушкова, 112а (гараж загальною площею 65,3 кв. м, навіс - 19,8 кв. м, нежитлова будівля – 2495,7 кв. м, погріб – 69,1 кв. м, склад - 35,0 кв. м, уборна – 1,4 та 1,3 кв. м, спортивний комплекс – 809,5 кв. м), що перебуває на балансі Житомирського училища професійної підготовки працівників міліції, підпорядкованого УМВС України в Житомирській області.”. 

1.3. Доповнити додаток 1 „Перелік установ, організацій, що перебувають у спільній власності  територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області” пунктом 103:

„103. Комунальна установа „Поліський аграрний ресурсний центр” Житомирської обласної ради.”.

1.4. Доповнити додаток 2 „Перелік підприємств, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області” пунктом 27:

„27. Комунальне підприємство по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради.”.

1.5. Доповнити додаток 3 „Перелік нерухомого та рухомого майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області і знаходиться на балансах суб’єктів господарювання інших форм власності” пунктом 7:

„7. Нерухоме майно, за адресою: м. Житомир, вул. Промислова, 5, загальною площею 601,4 кв. м, що перебуває на балансі управління ДСНС України у Житомирській області.”.

1.6. Доповнити додаток 6 „Перелік земельних ділянок, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області” пунктами 75 – 92 (додаються).

1.7. Пункти 1, 2, 11, 13, 24, 48, 58, 80 додатка 1 „Перелік установ, організацій, що перебувають у спільній власності  територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області” викласти у такій редакції:

„1. Комунальна установа „Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського” Житомирської обласної ради.”.

„2. Комунальна установа „Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня” Житомирської обласної ради.”.

„11. Комунальна установа „Житомирське обласне стоматологічне медичне об’єднання” Житомирської обласної ради.”.

„13. Комунальна установа „Обласний госпіталь ветеранів війни” Житомирської обласної ради.”.

„24. Комунальний вищий навчальний заклад „Житомирський інститут медсестринства” Житомирської обласної ради.”.

„48. Комунальний заклад „Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти” Житомирської обласної ради.”.

„58. Комунальна соціально-реабілітаційна  установа „Житомирське вище професійне училище-інтернат” Житомирської обласної ради.”.

„80. Комунальний заклад „Житомирський обласний краєзнавчий музей” Житомирської обласної ради.”.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

 

 

Голова обласної ради                                                                    В.В. Ширма

Додаток до рішення