• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2016

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Восьма сесія                                                                                     VІІскликання

Від 22.12.16 № 484

Про передачу теплового вузла

Відповідно до ст. ст. 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 136 Господарського кодексу України, рішення обласної ради від 09.04.13 №816 «Про затвердження Положення про порядок передачі майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», враховуючи звернення комунального підприємства «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради від 07.10.16 №3063/23, лист комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради від 19.10.16 №111, рекомендації постійної комісії   обласної    ради    з    питань    бюджету    і   комунальної  власності від 16.12.16, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Передати з балансу комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради на баланс комунального підприємства «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради на праві господарського відання тепловий вузол, який знаходиться в підвальному приміщенні будівлі за адресою: м. Житомир, вул. Князів Острозьких, 112а.

2. Комунальному підприємству по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради здійснити в місячний термін передачу теплового вузла комунальному підприємству «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради відповідно до чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

 

Голова обласної ради                                                                 В.В. Ширма