• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2016

 

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Восьма сесія                                                                     VІI скликання

від 22.12.16   № 517

Про припинення Житомирської дитячо-юнацької
спортивної школи з футболу «Полісся»
Житомирської обласної ради  шляхом приєднання
до дитячо-юнацької спортивної школи
з футболу «Полісся» Житомирської міської ради 

            Керуючись ст. ст. 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 104-107 Цивільного кодексу України, враховуючи протокол наради при голові обласної ради з вирішення питання передачі у комунальну власність територіальної громади міста Житомира єдиного майнового комплексу Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся» Житомирської обласної ради від 31.10.16, рішення Житомирської міської ради від 15.12.16 № 458 «Про згоду на приєднання Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся» Житомирської обласної ради до дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся» Житомирської міської ради,  обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Припинити Житомирську дитячо-юнацьку спортивну школу з футболу «Полісся» Житомирської обласної ради  (юридична адреса: 10030, м. Житомир, вул. Шелушкова, 79а) шляхом приєднання до дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся» Житомирської міської ради (юридична адреса: 10030, м. Житомир, вул. Князів Острозьких, 79а).

2. Дитячо-юнацьку спортивну школу з футболу «Полісся» Житомирської міської ради вважати правонаступником Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся»  Житомирської обласної ради.

3. Для проведення інвентаризації майна, складення передавального акта і  здійснення інших заходів щодо припинення Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся» Житомирської обласної ради  шляхом приєднання до дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся» Житомирської  міської  ради  утворити комісію з припинення згідно з додатком 1.

4. Майно, права та обов’язки Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся» Житомирської обласної ради  передати правонаступнику - дитячо-юнацькій спортивній школі з футболу «Полісся» Житомирської міської ради  за передавальним актом та закріпити на праві оперативного управління.

5. Встановити порядок і строки припинення Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся» Житомирської обласної ради  шляхом приєднання до дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся» Житомирської міської ради  згідно з додатком 2.

Місцезнаходження комісії з припинення Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся» Житомирської обласної ради  шляхом приєднання до дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся» Житомирської міської ради:  м. Житомир, вул. Князів Острозьких, 79а.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови обласної ради  Вілівчука М.О.

 

 

Голова обласної ради                                                          В.В. Ширма 

Додаток до рішення