• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2016

 

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Восьма сесія                                                                                         VІІ скликання

від 22.12.16   № 408

Про обласну цільову програму
розвитку високоспеціалізованої
медичної допомоги дорослому
населенню на 2016 - 2020 роки

Відповідно до ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою забезпечення рівного доступу дорослому населенню області, незалежно від місця проживання, матеріального становища, віку тощо, до ефективної високоспеціалізованої медичної допомоги, досягнення на цій основі зниження рівнів інвалідності і смертності, збільшення тривалості та підвищення якості життя громадян в умовах реалізації реформи децентралізації влади та реформи системи охорони здоров'я, враховуючи подання обласної державної адміністрації від 15.08.16 № 4041/51/2-16, рекомендації постійних комісій обласної ради з питань охорони здоров'я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від 28.10.16, з питань бюджету і комунальної власностівід 01.11.16,  обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити обласну цільову програму розвитку високоспеціалізованої медичної допомоги дорослому населенню на 2016 - 2020 роки (додається).

2. Обласній державній адміністрації:

2.1. Щороку включати визначені у Програмі завдання і заходи у щорічну Програму економічного і соціального розвитку Житомирської області.

2.2. При формуванні  обласного  бюджету  передбачати  видатки для фінансування визначених у Програмі заходів.

2.3. Забезпечити виконання  даної Програми,  щороку  до  25  грудня інформувати обласну раду про хід її виконання.

3. Головним розпорядником коштів та відповідальним виконавцем Програми визначити управління охорони здоров'я облдержадміністрації.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань охорони здоров'я, соціального захисту населення та у справах  ветеранів.

 

 

Голова обласної  ради                                                                             В.В. Ширма

Додаток до рішення