• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2016

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Восьма  сесія                                                                                      VIIскликання

від  22.12.16       № 467

Про зміну назви та погодження
у новій редакції Статуту
комунального навчального закладу
“Довбиська  спеціальна
загальноосвітня  школа-інтернат”
Житомирської обласної ради

Відповідно до ст.ст. 43, 60 Закону України “Про місцеве    самоврядування в Україні”, враховуючи пропозиції управління освіти і науки  облдержадміністрації від 29.07.16 №1783-2/2-16, рекомендації постійних   комісій обласної ради з гуманітарних питань від 15.12.16, з питань бюджету  і комунальної власності від 16.12.16, обласна рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Змінити назву Довбиської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Житомирської обласної ради на комунальний навчальний заклад                  “Довбиська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат” Житомирської обласної ради.

2. Змінити адресунавчального закладу з 12411, Житомирська область, Баранівський район, смт Довбиш, вул. Кірова, 11, на 12411, Житомирська область, Баранівський район, смт Довбиш, вул. Соборна, 11.

3. Внести зміни та погодити у новій редакції Статуткомунального навчального закладу  “Довбиська спеціальна загальноосвітня  школа-інтернат” Житомирської обласної ради(додається).

4. Директору комунального навчального закладу “Довбиська  спеціальна загальноосвітня школа-інтернат” Житомирської обласної ради  Романчуку В.В. забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту у новій редакції, про що повідомити обласну раду в місячний  термін.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

 

Голова обласної  ради                                                                              В.В.Ширма

Додаток до рішення