• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2016

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Восьма  сесія                                                                                      VIIскликання

від  22.12.16      № 469

Про зміну назви  та погодження
у новій редакції Статуту
комунального навчального закладу
“Коростишівська спеціальна
загальноосвітня школа-інтернат”
Житомирської обласної ради

Відповідно до ст.ст. 43, 60 Закону України “Про місцеве    самоврядування    в    Україні”,   враховуючи   пропозиції управління освіти і науки  облдержадміністрації від 29.07.16 № 1783-2/2-16, рекомендації постійних   комісій обласної ради з гуманітарних питань від   15.12.16, з питань бюджету  і комунальної власності від 16.12.16, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1.Змінити назву Коростишівської спеціальної загальноосвітньої  школи-інтернату Житомирської обласної ради на комунальний навчальний заклад “Коростишівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат” Житомирської обласної ради.

2. Змінити адресу навчального закладу з 12501, Житомирська область,   м. Коростишів, вул. Урицького, 1, на 12501, Житомирська область, м. Коростишів, вул. Івана Кочерги, 1.

3. Внести зміни та погодити у новій редакції Статуткомунального навчального закладу “Коростишівська  спеціальна загальноосвітня  школа-інтернат” Житомирської обласної ради (додається).

4. Директору комунального навчального закладу “Коростишівська  спеціальна загальноосвітня школа-інтернат” Житомирської обласної ради Макарчуку В.І. забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту у новій редакції, про що повідомити обласну раду в місячний  термін.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

 

Голова обласної  ради                                                                          В.В.Ширма

Додаток до рішення