• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2016

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Сьома  сесія                                                                                         VII скликання

від  22.12.2016   № 475 

Про внесення змін та затвердження Статуту
вищого комунального навчального закладу
„Коростишівський педагогічний  коледж
імені І.Я. Франка” Житомирської обласної ради
в новій редакції

Відповідно до ст.ст. 43, 60 Закону України “Про місцеве    самоврядування    в    Україні”, враховуючи  пропозиції  управління освіти і науки  облдержадміністрації від 11.10.16  № 2412-4/2-15,   рекомендації   постійних   комісій обласної ради з гуманітарних питань від 15.12.2016, з питань бюджету і комунальної власності від 16.12.2016, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Змінити місцезнаходження вищогокомунального навчального закладу “Коростишівський педагогічний коледж імені І.Я. Франка” Житомирської обласної ради з 12500, Житомирська область, м. Коростишів, вул. Леніна, 29, на 12500, Житомирська область, м. Коростишів, вул. Семінарська, 29.

2.Внести зміни та затвердити Статутвищогокомунального навчального закладу “Коростишівський педагогічний коледж  імені І.Я. Франка” Житомирської обласної ради в новій редакції (додається).

3. Директору вищого комунального навчального закладу  “Коростишівський педагогічний коледж імені І.Я. Франка” Житомирської обласної ради Морозу В.М.  забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту в новій редакції, про що повідомити обласну раду в місячний  термін.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

 

Голова обласної ради                                                                        В.В. Ширма

Додаток до рішення