• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2017

 

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Дев’ята сесія                                                                                      VII скликання

від   23.02.17  № 535

Про внесення змін та затвердження
в новій редакції Статуту Житомирського обласного
комунального агролісогосподарського підприємства
„Житомироблагроліс” Житомирської обласної ради

        Відповідно до статей 43, 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи звернення Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства „Житомироблагроліс” Житомирської обласної ради  від 16.11.16 № 394, рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності від 20.02.17, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Викласти назви ДП „Дзержинський лісгосп АПК” Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства „Житомироблагроліс” Житомирської обласної ради та ДП „Червоноармійський лісгосп АПК” Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства „Житомироблагроліс” Житомирської обласної ради у Статуті Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства „Житомироблагроліс” Житомирської обласної ради у редакції: ДП „Романівський лісгосп АПК”  та ДП „Пулинський лісгосп АПК” відповідно.

2. Внести зміни та затвердити у новій редакції Статут Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства „Житомироблагроліс” Житомирської обласної ради (додається).

3. Генеральному директору Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства „Житомироблагроліс” Житомирської обласної ради Рибинському І.Є. забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту у новій редакції, про що повідомити обласну раду в місячний термін.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

 

 

Голова обласної ради                                                                      В.В. Ширма

Додаток до рішення