• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2017

                                                       

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Десята  сесія                                                                             VІІ скликання

від 06.04.17 № 610

Про затвердження передавального акта
Житомирської дитячо-юнацької спортивної
школи з футболу «Полісся»
Житомирської обласної ради

Відповідно до ст. ст. 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 107 Цивільного кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», на підставі рішення обласної ради від 22.12.16 № 517 «Про припинення Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся» Житомирської обласної ради  шляхом приєднання до дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся» Житомирської міської ради», враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності від 03.04.17, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити передавальний акт Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся» Житомирської обласної ради згідно з додатком.

2. Голові комісії з припинення Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся» Житомирської обласної ради шляхом приєднання до дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся» Житомирської міської ради подати передавальний акт державному реєстратору для проведення державної реєстрації припинення юридичної особи у порядку, визначеному чинним законодавством України.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

 

 

Голова обласної ради                                                                      В.В. Ширма