• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2017
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА
ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
                               ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА   

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови обласної державної адміністрації
та голови обласної ради

22.05.2017                                                                                         №42/181

Про утворення обласної комісії для розгляду
пропозицій щодо надання і використання коштів
з обласного бюджету, що спрямовуються
господарствам населення для виплати часткового
відшкодування вартості закуплених племінних
телиць, нетелей, корів

Відповідно до ст.ст. 6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», ст. 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Порядку надання і використання коштів з обласного бюджету, що спрямовуються господарствам населення для виплати часткового відшкодування вартості закуплених племінних телиць, нетелей, корів, затвердженого рішенням обласної ради від 06 квітня 2017 року № 560, та з метою організації роботи, пов’язаної з проведенням прийому заявок і документів від господарств населення, для отримання коштів з обласного бюджету на часткове відшкодування вартості закуплених племінних телиць, нетелей, корів

1.    Утворити обласну комісію для розгляду пропозицій щодо надання і використання коштів з обласного бюджету, що спрямовуються господарствам населення для виплати часткового відшкодування вартості закуплених племінних телиць, нетелей, корів, та затвердити її склад згідно з додатком.
2.    Комісії здійснювати свою роботу відповідно до Порядку надання і використання коштів з обласного бюджету, що спрямовуються господарствам населення для виплати часткового відшкодування вартості закуплених племінних телиць, нетелей, корів, затвердженого рішенням обласної ради  від 06 квітня 2017 року  № 560.

3.    Контроль за виконанням розпорядження  покласти на заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації Ясюнецького О.О. та першого заступника голови обласної ради Крамаренка С. М.


                    
Голова адміністрації                                                        Голова обласної ради

                                       І.П. Гундич                                                                         В.В. Ширма

Додаток до розпорядження