• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2017

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА
ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

Житомирська обласна рада

 РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради

28.07.2017                                                                                       №72/293

Про конкурсну комісію з відбору
бізнес-проектів суб’єктів малого і
середнього підприємництва

Відповідно до статей 6, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою організації роботи з проведення конкурсного відбору бізнес-проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва відповідно до Порядку часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва для реалізації бізнес-проектів, затвердженого рішенням обласної ради від 27.07.2017 № 757  «Про внесення змін у рішення обласної ради від 06.04.2017 № 555»:

1. Утворити конкурсну комісію з відбору бізнес-проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва та затвердити її склад згідно  з додатком.

2. Конкурсній комісії з відбору бізнес-проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва у своїй роботі керуватись Порядком часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва для реалізації бізнес-проектів, затвердженим рішенням обласної ради від 27.07.2017 №757 «Про внесення змін у рішення обласної ради від 06.04.2017 № 555» та цим розпорядженням.

3. Члени конкурсної комісії оцінюють подані бізнес – проекти за формою 1 (додається).

4. Після оцінювання бізнес – проектів департамент економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації підсумовує отримані бали згідно з поданою членами конкурсної комісії формою 1 та вносить інформацію до форм 2, 3 (додаються).

5. Результати оцінювання по кожному бізнес-проекту оприлюднюються на засіданні конкурсної комісії, якою приймається рішення щодо визначення суб’єктів підприємництва, яким буде надано фінансову підтримку шляхом часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, що надаються банківськими установами на реалізацію бізнес – проектів (далі – компенсація). Кількість бізнес – проектів, на реалізацію яких може бути надана компенсація за результатами конкурсу, обмежується обсягом фінансування по даному заходу Комплексної програми розвитку малого і середнього підприємництва у Житомирській області на   2017-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 22.12.16 №417.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Ясюнецького О.О. та заступника голови обласної ради Вілівчука М.О.

 

 

Голова обласної                                                            Голова обласної ради

державної адміністрації                                              

                                                І.П. Гундич                                                                   В.В. Ширма

Додаток до рішення