• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2017
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА
ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації
та голови обласної ради

21.08.2017                                                                                               № 83 / 327

Про затвердження нового складу
обласної комісії з використання коштів
обласного бюджету для часткового відшкодування
вартості витрат на сертифікацію відповідності
виробництва органічної продукції та часткового
відшкодування вартості органічного насіннєвого
матеріалу сільськогосподарським підприємствам

Відповідно до ст.ст. 6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», ст. 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядку використання коштів з обласного бюджету для часткового відшкодування вартості витрат на сертифікацію відповідності виробництва органічної  продукції та часткового відшкодування вартості органічного насіннєвого матеріалу сільськогосподарським підприємствам, затвердженого рішенням обласної ради  від 21 липня 2016 року № 349, (із змінами, внесеними рішенням обласної ради   від 06.04.2017 № 560) та у зв’язку  з кадровими змінами:

1. Затвердити  новий склад обласної комісії з використання коштів обласного бюджету для часткового відшкодування вартості витрат на сертифікацію відповідності виробництва органічної продукції та часткового відшкодування вартості органічного насіннєвого матеріалу сільськогосподарським підприємствам, утвореної розпорядженням  голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради від 05.08.2016 № 258/63  згідно з додатком.

         2. Визнати такими, що втратили чинність, розпорядження голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради від 23.12.2016 № 442/113 ,,Про затвердження ногового складу обласної комісії з використання коштів обласного бюджету на часткове відшкодування вартості витрат на сертифікацію відповідності виробництва органічної продукції та часткове відшкодування вартості органічного насіннєвого матеріалу сільськогосподарським підприємствам”, від 07.07.2017 № 257/63 ,,Про внесення змін до складу обласної комісії з використання коштів обласного бюджету  на часткове    відшкодування  вартості витрат на сертифікацію відповідності виробництва органічної продукції та часткове відшкодування вартості органічного насіннєвого матеріалу сільськогосподарським підприємствам”.

                           

               

Голова обласної                                                          Перший заступник
державної адміністрації                                              голови обласної ради                                                                     

                                               І.П.Гундич                                                                   С.М.Крамаренко

Додаток до розпорядження