• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2017

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови обласної ради

від 15.12.17 №109

Про створення робочої групи
з організації та проведення конкурсу
на заміщення посади директора
комунального вищого навчального закладу
„Новоград-Волинський медичний коледж”
Житомирської обласної ради       

            Відповідно до статті 55 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 42 Закону України „Про вищу освіту”, постанови Кабінету Міністрів України від 05.12.14 № 726  „Деякі питання реалізації статті 42 Закону України „Про вищу освіту”,  Положення про порядок управління об’єктами   спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області,  затвердженого рішенням обласної ради  від 19.03.15 № 1434, зі змінами:

         1. Створити робочу групу з організації та проведення конкурсу на заміщення посади директора комунального вищого навчального закладу „Новоград-Волинський медичний коледж”Житомирської обласної ради та затвердити її у наступному складі:

Вілівчук Максим Олександрович

- заступник голови обласної ради, голова робочої групи;

Жабокрицький Євгеній Вікторович

- голова постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів;

Савенко Ірина Олександрівна

- заступник керуючого справами, начальник управління юридичної та кадрової роботи виконавчого апарату обласної ради;

Казьмірик Володимир Іванович - начальник управління майном виконавчого апарату обласної ради;
Суслик Микола Петрович

- начальник  управління охорони здоров’я облдержадміністрації (за згодою);

Теребіж Сталіна Олександрівна - провідний  інспектор відділу  з питань професійно-технічної та вищої освіти управління освіти і науки облдержадміністрації (за згодою).

2.    Голові робочої групи:

2.1. Провести організаційне засідання робочої групи.

2.2.  Забезпечити опублікування оголошення про проведення конкурсу у газеті „Освіта України” та розміщення його на офіційних веб-сайтах обласної ради і навчального закладу.

2.3. Протягом двох місяців з дня публікації оголошення про проведення конкурсу прийняти документи від претендентів на зазначену посаду та внести  кандидатури претендентів,  які відповідають вимогам Закону України  „Про вищу освіту”, до навчального закладу для проведення голосування.

2.4. У ході проведення виборів керівника забезпечити дотримання кількісного складу виборних представників з числа учасників навчально-виховного процесу вказаного навчального закладу, визначеного  Законом України  „Про вищу освіту”.

 

 

Голова  обласної ради                                                                    В.В. Ширма