• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2018

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови обласної  ради

від 24.01.18          №15-К

Про проведення щорічної оцінки виконання
посадовими особами місцевого самоврядування
виконавчого апарату обласної ради
покладених на них обов’язків і завдань
за підсумками роботи у 2017 році

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2001 року № 1440 «Про затвердження Типового положення про проведення атестації посадових осіб місцевого самоврядування», наказу Головного управління державної служби України від 30 червня 2004 року №102 «Загальні методичні рекомендації щодо проведення щорічної оцінки виконання посадовими особами місцевого самоврядування покладених на них обов’язків і завдань», зі змінами, та Порядку проведення щорічної оцінки виконання працівниками виконавчого апарату Житомирської обласної ради покладених на них обов’язків і завдань, затвердженого розпорядженням голови обласної ради від 25.05.10 № 17 «Про проведення щорічної оцінки виконання працівниками виконавчого апарату обласної ради покладених на них обов’язків та завдань за підсумками роботи у 2009 році»:

1.  Провести до  20 лютого 2018 року щорічну оцінку виконання посадовими особами місцевого самоврядування  виконавчого апарату обласної ради покладених на них обов’язків і завдань за підсумками роботи у 2017 році.

2.  Управлінню юридичної та кадрової роботи виконавчого апарату обласної ради:

2.1. Підготувати та затвердити списки посадових осіб місцевого самоврядування виконавчого апарату обласної ради, які підлягають щорічній оцінці.

2.2. Ознайомити посадових осіб місцевого самоврядування виконавчого апарату обласної ради із порядком проведення щорічної оцінки та забезпечити  їх  формою бланка щорічної оцінки виконання ними посадових обов’язків і завдань.

2.3. Узагальнити до 26 лютого 2018 року результати щорічної оцінки та підготувати відповідне розпорядження голови обласної ради.

3.  Керівникам структурних підрозділів виконавчого апарату обласної ради  забезпечити в установлені терміни проведення щорічної оцінки виконання посадовими особами  покладених на них обов’язків і завдань та передачу заповнених форм бланків в управління юридичної та кадрової роботи для їх аналізу та зберігання в особових справах.

4. Консультанту управління юридичної та кадрової роботи виконавчого апарату обласної ради Шольці Л.Б. ознайомити з даним розпорядженням посадових осіб місцевого самоврядування, які підлягають щорічній оцінці.

 

 

Голова обласної ради                                                                     В.В. Ширма